In Leeuwarden was de traditionele afsluiting van zowel de mannen als de vrouwen. Het punten klassement werd vandaag gewonnen door 1e prijswinnares en koningin Manon Scheepstra. Zij won vandaag met Anne Monfils en Wiljo Sybrandy van Sietske Okkema, Marthe Altenburg en Louise Krol.

Sietske Okkema heeft dit jaar naar behoren gepresteerd. Rustig beginnend (er moest ook afgestudeerd worden) prijzen winnend op 1e klas en op de hoofdklas , PC deelname, maar vooral goed opslaand.. Inmiddels woont ze weer in Easterein, geslaagd en heeft een baan in Leeuwarden.

De derde prijs was voor Anouk Tolsma. Prima inzet in veld en op de training. Ook zij doet dit naast haar afstuderen en sollicitatie. Zij won de prijs met Ilse Tuininga en Melissa R Hiemstra. Het afscheidsfeestje hebben we gehad, nu met Gjalt 4 maanden op wereldreis. 

 

Jeska Terpstra presteerde vandaag ruim voldoende, Zowel op als uit liet zij haar goede kant zien. Volgend jaar mooi doorzetten met je partuur.

Jildou  Sweering heeft dit jaar met Jennie Terpstra laten zien dat ze wel genoeg potentie hebben. Een afwisselende opslag en een prima instelling! Als Jennie blessurevrij blijft dan kunnen jullie scoren.

Anne Brecht Bruinsma heeft een mooie groei laten zien. Een lastige opslag voor de perkspelers en degelijkheid. Dat geeft mogelijkheden.

Kim Dijkstra heeft een nieuw en jong partuur. Laat je kwaliteiten maar op de 1e klas zien.

 

Imke heeft dit jaar bewust een stap terug gedaan. Lekker meetrainen dit jaar, afdelingwedstrijden,  op de 1e klas kaatsen als het zo uitkwam en een lange vakantie. Aan het einde van het seizoen kwam de verrassende formatievraag. Het plezier en de lol is er dus…  (de beslissing was niet makkelijk)    ja, doorgaan!

Volgend jaar kaatsen met: Nynke Sybrandy en Marrit Zeinstra.

Fammen veel succes volgend jaar.